Barça

La majoria de jugadors marxen amb les seves seleccions i deixen l'equip líder solitari

El Barça ja és líder en solitari, després d'una ratxa de victòries espectacular. La del Recre és la novena consecutiva a la Lliga, i a més, l'equip demostra que als entrenaments es treballa, i molt. Aquesta setmana però, la majoria dels jugadors han marxat amb les seves seleccions, i Guardiola haurà d'esperar per continuar maquinant jugades d'estratègia. Dels dos jugadors que no van acabar el partit, Touré Yayá haurà de fer repòs durant 48 hores i no jugarà amb la selecció de la Costa d'Ivori a Israel, per una lleugera commoció cerebral. Puyol en canvi, ha hagut de concentrar-se amb Espanya, i els metges n'avaluaran aquest dimarts la lesió abdominal.

Actualitzat
L'africà va tenir un traumatisme craniofacial, que el va obligar a retirar-se quan faltaven deu minuts pel final i el va substituir Seydou Keita. Touré Yaya va xocar amb Marco Rubén i es va fer un trau al cap que va necessitar punts de sutura. Quan ha arribat a Barcelona, el migcampista ha estat sotmès a un TAC cranial que ha descartat qualsevol lesió associada, encara que els metges han recomanat repòs esportiu durant 48 hores, per la qual cosa no viatjarà a Israel, on la Costa d'Ivori jugarà dimecres que ve un amistós. Es preveu que aquell mateix dia, després d'una nova valoració mèdica, Touré Yaya es reincorpori als entrenaments de l'equip.

Keita tampoc jugarà amb Mali

Qui tampoc no viatja amb Mali és Keita, que ha demanat permís a la seva selecció per estalviar-se l'amistós. Per la seva banda, Puyol té una lesió abdominal que arrosega de fa temps, però ha hagut de viatjar cap a Vila-real amb la selecció espanyola. Aquest dimarts, els metges avaularan la lesió i dedidiran si juga dimecres o si torna a Barcelona. Xavi Hernández també ha viatjat cap a Vila-real.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut