Andorra la Vella

La jutge envia a la presó el conseller delegat de la Banca Privada d'Andorra

Joan Pau Miquel, l'únic detingut fins ara pel cas de la BPA, ha passat la primera nit a la presó després de ser interrogat durant 7 hores per la jutge que du el cas

Actualitzat

El director general de la BPA, Joan Pau Miquel, ha passat la primera nit a la presó després que la jutge que instrueix el cas va dictar presó provisional, segons el "Diari d'Andorra". La jutge que instrueix el cas li va prendre declaració durant 7 hores i va esgotar el termini màxim permès per interrogar el detingut, fins ara l'únic detingut pel cas de la BPA.

A més, la jutge ha dictat dues ordres més de detenció contra dos gestors de l'entitat, tot i que encara es desconeixen les identitats. L'operació continua oberta.

Avui hi ha prevista la petició d'un reunió entre els germans Cierco, presidents de la BPA, i el regulador financer andorrà per intentar solucionar aquesta crisi.

En paral·lel, aquest dilluns s'aixequen les restriccions per operar a la Banca Privada d'Andorra, però amb algunes excepcions: en dòlars de moment no es podrà fer.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut