Parc Natural dels Ports

La Generalitat comença la recuperació del Parc Natural dels Ports

El Departament de Medi Ambient començarà immediatament les actuacions de recuperació dels espais del Parc Natural dels Ports afectats per l'incendi que va cremar més de 1.100 hectàrees i en el qual van morir cinc bombers. El conseller Francesc Baltasar ha volgut destacar que el parc i tots els serveis turístics d'Horta de Sant Joan funcionen al 100%.

Actualitzat
L'incendi va afectar un 1,4% del parc. La Generalitat ja ha dividit la zona afectada en tres parts per iniciar els treballs de recuperació segons la urgència. Fonamentalment s'actuarà per evitar erosió a les zones més afectades i retirar els arbres morts.

El conseller ha puntualitzat que els treballs no afectaran les activitats del parc ni tampoc la població d'Horta de Sant Joan i ha volgut remarcar que tots els serveis de la zona funcionen ja amb normalitat.

La propera setmana és previst que es faci una reunió entre tècnics, ajuntament i propietaris per acotar les actuacions i el cost, que s'extraurà de manera extraordinària dels pressupostos de la Generalitat.
Anar al contingut