Barcelona

La fugida per un túnel d'un viatger sense bitllet obliga a aturar la circulació dels Ferrocarrils mitja hora

Un passatger dels Ferrocarrils de la Generalitat que viatjava sense bitllet ha fugit per un túnel quan el revisor l'ha enxampat i s'ha hagut d'interrompre la circulació dels trens. Els fets han passat a l'estació de la plaça de Catalunya dels FGC, a la línia Barcelona-Vallès, que ha estat suspesa durant mitja hora.

Actualitzat
El servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha hagut de ser interromput per un viatger que anava sense bitllet i ha fugit per l'interior d'un túnel després de ser detectat pels revisors.

El jove ha estat detectat per uns revisors cap a les 11.45, i en el moment en què se li prenien les dades, ha fugit a través de les vies i s'ha introduït en el túnel que connecta l'estació de Catalunya amb la de Provença. La circulació de trens ha estat immediatament interrompuda perquè no es produís cap accident.

Minuts després, agents dels Mossos d'Esquadra i vigilants de seguretat de FGC han localitzat el jove a l'interior del túnel, on ha estat detingut i traslladat a dependències policials. La circulació de trens s'ha reprès amb normalitat a les 12.25.
Anar al contingut