Saint-Denis

La dona trobada sota la runa a Saint-Denis és la cosina del cervell dels atacs del 13-N

Un dels ferits als atemptats de París ha mort i, per tant, ja són 130 les víctimes mortals en aquests atacs

RedaccióActualitzat

Una setmana després dels atemptats de París, ha mort un dels ferits en aquests atacs. Ja són 130 les persones mortes en aquests atacs. Mentrestant, la investigació continua. L'endemà que la fiscalia francesa va confirmar que Abdelhamid Abaaoud, considerat el cervell dels atemptats de París, era un dels suposats terroristes morts aquest dimecres en l'assalt de Saint-Denis, s'ha confirmat que entre la runa hi havia restes d'un tercer cos. Es tracta del d'una dona, Hasna Aitboulahcen, de 26 anys, i cosina d'Abaaoud. En contra del que s'havia dit en un principi, la dona no es va immolar amb explosius, segons fonts policials. Ara per ara, doncs, s'ha identificat formalment Abaaoud i Hasna Aitboulahcen. Una tercera persona, un home, va morir en l'assalt de dimecres a Saint-Denis.

Aquest divendres, la fiscalia de Paris ha fet públic en un comunicat que el tercer kamikaze de l'estadi de France, fins ara no identificat, hauria passat per un dels controls de refugiats a Grècia, a l'octubre, juntament amb un altre dels jihadistes ja identificat.

Ara, els esforços se centren en la recerca de l'únic fugitiu del grup, el jove belga Salah Abdeslam. És la prioritat de la policia, després de saber-se que l'ideòleg dels atacs, Abdelhamid Abaaoud, belga de 28 anys, va morir en l'operació policial a Saint-Denis.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut