Xavier García Albiol i José Téllez

La CUP denunciarà García Albiol per un "intent de linxament" a Twitter

Un tuit del líder del PP provoca la reacció del tinent d'alcalde de Badalona investigat per l'obertura de l'Ajuntament el 12-O

RedaccióActualitzat

Un tuit del líder del PP a Catalunya i a Badalona, Xavier García Albiol, està fent pujar la tensió política amb la CUP. En el missatge del tuit, penjat aquest dimecres al migdia, García Albiol afirma que, durant un partit de futbol al barri de Sant Roc de Badalona, algú va confondre un assessor del PP amb un regidor de la CUP de Badalona i que van estar a punt de linxar-lo. García Albiol acaba el tuit amb una emoticona d'una cara plorant de riure.

 


El missatge és relativament ambigu i confús, però la CUP hi ha vist "la intenció d'atemorir" el tinent d'alcalde de Badalona, José Téllez, investigat per l'obertura de l'Ajuntament el 12-O arran d'una denúncia del PP, i també "d'atacar i atemorir col·lectivament tots aquells que pensen de manera diferent".

Per això han decidit posar-ho en coneixement de la fiscalia especial per a delictes d'odi i discriminació de Barcelona. El partit ha fet pública aquesta intenció en un comunicat aquest dijous, ja que consideren que hi ha hagut un "intent de linxament d'un càrrec municipal elegit sense més motius que la seva ideologia."

El mateix Téllez ha afirmat que se sent amenaçat per Albiol.

"Em sento amenaçat perquè considero que el senyor Albiol fa mofa d'un intent de linxament a una persona que havien confós amb mi. Els seguidors del senyor Albiol poden extreure del seu tuit que és divertit linxar-me en actes públics."

Per Albiol, el tuit "té tocs d'ironia"

Téllez ja va reaccionar dimecres mateix davant del tuit de García Albiol. També a Twitter, va respondre-li directament que, si hi havia hagut un intent de linxament, encara que fos per una confusió, l'afectat ho havia de denunciar.

 


Donant a entendre que no hi havia hagut cap mena d'intent de linxament, García Albiol va respondre que el tuit tenia "tocs d'ironia" i que no haver-ho interpretat així era problema de "tenir poca feina".

 


Téllez ha tornat a fer servir Twitter per explicar la seva intenció de denunciar García Albiol per "incitació a la violència política".

 

 

Anar al contingut