Imatge de Juncker a la cloenda de la cimera de l'OTAN, on presenta dificultats per caminar
Imatge de Juncker a la cloenda de la cimera de l'OTAN, on presenta dificultats per caminar

La Comissió Europea defensa Juncker i critica que s'està explotant el seu "dolor"

Actualitzat

La Comissió Europea ha sortit a defensar el seu president, Jean-Claude Juncker, després que s'han fet virals imatges d'ell a la cloenda de la cimera de l'OTAN en què presenta dificultats per mantenir l'equilibri i caminar.

A les xarxes, diverses persones s'han preguntat si el comportament del representant de la Unió Europea tenia alguna cosa a veure amb l'alcohol.

Però el portaveu de la Comissió Europea, Margaritis Schinas, ha assegurat que Juncker té ciàtica i que el dolor que provoca la inflamació d'aquest nervi afecta "la seva habilitat per caminar":

"El president Juncker està molt bé. No desitjo a ningú patir un dolor com aquest. He tingut el trist privilegi d'estar a prop seu quan té aquestes rampes de ciàtica, cosa gens agradable, però està bé i seguirà el programa previst."

Schinas ha remarcat que el president de la Unió Europea no anava begut ni va combinar alcohol amb els medicaments que es va prendre:

"No és de bon gust que alguns mitjans intentessin fer titulars insultants explotant el dolor del president Juncker. No crec que sigui just ni elegant."

El portaveu de la Comissió Europea ha afegit que Juncker dona les gràcies al primer ministre dels Països Baixos i el de Portugal, que van agafar-lo pels braços perquè no caigués:

"El president vol donar les gràcies a Mark Rutte i António Costa per ajudar-lo. S'està prenent medicació i ja es troba millor. Continuarà treballant intensament com ha fet des del principi de la seva carrera."

ARXIVAT A:
Unió Europea
Anar al contingut