Brussel·les

La imatge de Jean-Claude Juncker trontolla a la cimera de l'OTAN

RedaccióActualitzat

La cimera de l'OTAN que s'ha fet dimecres i dijous a Brussel·les ha tingut un protagonista no esperat en la cerimònia de cloenda, el president de la Comissió Europa, Jean-Claude Juncker.

Aquesta ha estat una cimera dura, marcada per les paraules i l'actitud del president nord-americà, Donald Trump, que ha reclamat una major implicació dels socis de l'organització per invertir més en defensa.

I la tensió de les dues jornades de dures negociacions han passat factura al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker.

En les últimes hores s'han fet virals unes imatges de Juncker en la cloenda de la cimera. L'estat del representant de la UE és preocupant, amb moltes dificultats per mantenir l'equilibri i poder fer quatre passes.

La seqüència d'imatges comença amb tots els líders mundials sobre una tarima on es fan la fotografia oficial que posa fi a la cimera. Jean-Claude Juncker té seriosos problemes per poder pujar i baixar els tres esglaons de la tarima. Després només pot avançar la desena de metres que el separen de la sala on els dirigents van acabar la trobada amb un sopar.

 

Davant de l'estat de Jean-Claude Juncker, que trontollava i perdia l'equilibri, els presidents d'Holanda i d'Ucraïna se situen a banda i banda del dirigent europeu i custodien el seu camí fins al menjador:

 

Els primers ministres de Portugal i d'Holanda van assegurar que Juncker, de 63 anys, podria haver tingut un atac de ciàtica, un dolor que ja l'ha afectat en altres ocasions.

 

Però a les xarxes es pregunten si la raó de les dificultats per caminar de Juncker i la seva afectuositat amb la resta d'assistents a la cimera no té una altra causa:

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut