Una imatge de la biblioteca municipal de Valls
Les biblioteques catalanes col·laboren amb la Viquipèdia.
Valls

La biblioteca de Valls incompleix els horaris per falta de personal

La biblioteca de Valls ha tancat dotze dies alterns en els últims dos mesos. La falta de personal fa que s'incompleixi, reiteradament, l'horari d'aquest equipament. Tot i que oficialment la biblioteca obre a la tarda de dilluns a divendres i el dissabte al matí, aquests horaris no han estat respectats, fet que ha propiciat la queixa d'alguns veïns. Si una de les bibliotecàries no pot acudir al recinte, el servei es tanca sense previ avís.

Actualitzat
Per aquest motiu, alguns dels usuaris s'han queixat del reiterat tancament de la biblioteca, fet que ha propiciat que en alguns casos s'acostessin fins a tres dies seguits al centre, sense que es trobés oberta.

Hi ha tres bibliotecàries, tot i que una està de baixa. Això fa que, si una de les dues està malalta o agafa vacances, el servei s'ha de tancar, ja que una sola persona no pot atendre la demanda. L'Ajuntament ha contractat una substituta per tal d'evitar el reiterat tancament de l'equipament, però el problema persisteix, ja que en una biblioteca com la de Valls hi hauria d'haver vuit persones.

L'Ajuntament no ha volgut explicar com se solucionarà la falta de personal. El consistori espera que s'acabi la construcció de la nova biblioteca per augmentar la plantilla.

Anar al contingut