Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

Junqueras: "No podem reconèixer el cop d'estat contra Catalunya i hem de recompondre l'estratègia"

Oriol Junqueras assegura que en els propers dies s'hauran de prendre decisions que no sempre seran fàcils d'entendre

Actualitzat

Oriol Junqueras assegura avui en un article d'opinió a "El Punt Avui" que el govern no pot reconèixer el cessament que va decidir divendres l'executiu de Mariano Rajoy en aplicació de l'article 155 de la Constitució.

Decisions difícils

Junqueras, cessat pel govern espanyol - una decisió que ell no acata - afirma textualment que no poden reconèixer el que qualifica de cop d'estat antidemocràtic contra Catalunya, i remarca que el president de la Generalitat és i seguirà sent Carles Puigdemont.

 

 

Escriu que en els pròxims dies s'hauran de prendre decisions que no sempre seran fàcils d'entendre, i que davant d'això caldrà, al seu entendre, una estratègia compartida, i cita el diputat de Podem Albano Dante Fachin.

 

 

Teixir aliances

També fa referència a teixir sòlides aliances amb actors socials i econòmics que tenen la voluntat de construir un estat.

 

 

Opina que caldrà acumular forces i que no renunciaran mai a les urnes per validar la República, al mateix temps que introdueix per primer cop la necessitat de consolidar la decisió en les pròximes eleccions municipals, les del 2019.

 

 

Finalment destaca la necessitat de recompondre forces i estratègia, i perseverar.

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependènciaArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut