Junqueras diu a Montoro que li enviï a ell els requeriments i no als funcionaris

Junqueras confirma per carta que ja s'ha enviat el certificat sobre despeses, que a partir d'ara Hisenda exigirà setmanalment

RedaccióActualitzat

S'intensifica l'intercanvi de cartes entre Hisenda i la Generalitat pel control de les despeses. El vicepresident, Oriol Junqueras, envia una carta al ministeri d'Hisenda en què reclama que no adrecin als funcionaris els requeriments.

Aquest dijous el ministre Cristóbal Montoro va tornar a exigir els noms dels interventors que han de certificar que cap despesa va al referèndum. I, segons ha pogut saber TV3, aquest mateix matí, el vicepresident Oriol Junqueras li ha contestat demanant-li que qualsevol requeriment en aquest sentit se li adreci personalment a ell, com a conseller d'Economia.


Junqueras explica en la carta que ha assumit les funcions de recepció de requeriments de la interventora general, que és qui va rebre el primer requeriment, que va desembocar en l'amenaça de condicionar el FLA a la despesa en el referèndum de l'1-O.

La carta confirma, també, que ja s'ha enviat el certificat sobre despeses, que a partir d'ara Hisenda exigirà setmanalment.

Anar al contingut