Barcelona

José Vargas: "No tinc res a parlar amb Otegi perquè no ha demanat perdó"

El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes rebutja la visita d'Otegi al Parlament, de qui diu que "intenta netejar la seva imatge" i que no es creu les seves paraules

RedaccióActualitzat

Des de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes rebutgen la visita d'Otegi aquest dimecres al Parlament. José Vargas, el president d'aquesta entitat, ha assegurat taxativament, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que amb Otegi no tenen res a parlar perquè no ha demanat perdó pels crims d'ETA:

"En aquests moments, jo no entendria, ni tampoc ho farà, que aquesta persona se'm dirigís a mi. Amb aquest senyor no hi tinc res a parlar. No ha demanat perdó en cap moment a cap de les víctimes."

Vargas no es creu el discurs del líder abertzale a favor de la reconciliació:

"No em crec aquesta sinceritat que intenta transmetre Otegi. No me'l crec en absolut perquè ha tingut molts anys per dir el que ha dit i no ho ha fet. Per tant, el que intenta ara és netejar la seva imatge, netejar tot el que ETA ha fet durant tot aquest temps."

El president de l'Associació Catalana de Víctimes opina que, d'entrada, el que hauria de fer ETA és "dissoldre's d'una vegada i llavors potser ens podrem entendre i començar un període nou de diàleg entre les víctimes i els terroristes".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut