Instal·lació de sis electrolineres al pàrquing de TV3

Instal·lació de sis electrolineres al pàrquing de TV3

Instal·lació de sis electrolineres al pàrquing de TV3

Actualitzat

Inaguarció electrolineres pàrquing TV3

Els sis punts de càrrega per a vehícles elèctrics, instal.lats al pàrquing de TV3 a Sant Joan Despí, funcionen des de finals de desembre. La instal·lació s'ha fet gràcies al conveni entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per incentivar l'ús dels vehicles elèctrics i la mobilitat sostenible. L'AMB ha finançat els punts de càrrega i la CCMA assumeix la gestió i el manteniment de les electrolineres juntament amb el cost de l'energia, durant el primer any.

El nou servei està a l'abast de tots els treballadors de la CCMA que utilitzen cotxe elèctric o híbrid que es pugui endollar. La prova pilot també serveix de model als grans centres de treball i polígons de l'àrea metropolitana amb una nombrosa flota de vehicles.   

"Aquestes noves infraestructures suposaran una empenta per als treballadors que optin pel vehicle elèctric com a mode de transport per accedir a la feina, permetent-ne la recàrrega in situ i facilitant el canvi d'hàbits vers una opció més neta i sostenible", segons  el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda.

Andreu Martínez, director d' Estratègia Corporativa i Recursos Humans de la CCMA, agraeix a l'AMB  el suport per a dur a terme aquest projecte pioner:  "Com a empresa pública, a la CCMA estem satisfets de formar part d'aquest projecte de l'AMB que demostra el nostre compromís amb els valors de sostenibilitat i respecte pel medi ambient i, alhora, ens permet avançar-nos i donar exemple en el foment d'una mobilitat més neta",