Girona

Ingressa a presó l'acusat de tancar un home al maleter d'un cotxe i fugir després de calar-hi foc

La jutgessa que porta el cas ha ordenat l'ingrés a presó pel noi de Girona acusat d'haver assaltat un home i d'haver-lo tancat en el maleter d'un cotxe per calar-hi foc abans de fugir. La víctima ha reconegut el detingut com el seu agressor, un noi de 25 anys que acumula una trentena de fets delictius.

Actualitzat
Bachir Chababi, veí de Girona, ja ha passat la primera nit a presó. El jove va quedar detingut dilluns, i posteriorment, en una roda de reconeixement, la víctima el va identificar com la persona que el va assaltar quan anava a recollir el seu cotxe en un aparcament del centre de la ciutat.

L'agressor li va posar una navalla al coll, i li va treure diners i les targetes de crèdit, amb les quals va obtenir més de 1.000 euros, però no el va deixar marxar. El va obligar a entrar dins el maleter d'un cotxe i el va dur fins a un descampat a Salt, on va calar foc al vehicle. Després va fugir. La víctima va poder escapar-se de les flames, forçant el seient del darrere.

El presumpte agressor acumula 27 antecedents penals per fets delictius. Chababi ha ingressat a presó acusat, entre d'altres, de danys, lesions, robatori amb violència i un delicte d'incendi amb perill per a les persones.
Anar al contingut