Barcelona

Homs s'ofereix a Sánchez per formar una alternativa a Rajoy

Veu els partits "atrinxerats" i "sense bellugar-se", i això li fa preveure que l'Estat va camí "d'unes terceres eleccions"

RedaccióActualitzat
Francesc Homs emplaça Pedro Sánchez a liderar una majoria de govern d'esquerres. El cap de llista de Convergència al Congrés es va reunir aquest dimarts a la tarda amb el president del govern en funcions en la roda de contactes per a la investidura, i aquest dimecres ha explicat en roda de premsa el contingut d'una reunió de la qual no hi ha cap testimoni gràfic.

En una roda de premsa que ha ofert a la seu del partit, Homs ha confirmat que va traslladar dimarts a Rajoy la seva negativa a col·laborar en la seva investidura, però també ha explicat que veu els partits "atrinxerats" i "sense bellugar-se", i que això li fa preveure que l'Estat va camí "d'unes terceres eleccions".

Per evitar-ho, Homs ha "demanat formalment" al candidat del PSOE, Pedro Sánchez, que "no es resigni a estar a l'oposició i prengui la iniciativa" per conformar "una alternativa a Rajoy".

En aquest sentit, s'ha ofert al socialista per "parlar i negociar" la seva possible investidura, tot i afirmar que portaria "condicions" a les converses perquè el PDC participi de l'acord.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut