NBA

Harpring i Boozer superen els 28 punts de Gasol

El millor joc d'equip, liderat pels alers Matt Harpring i Carlos Boozer, ha impedit una vegada més que la gran tasca individual de Pau Gasol, que ha aconseguit un altre doble doble, tingués un reflex positiu en el marcador. Els Grizzlies han tornat a perdre (88-104) davant els Jazz de Utah.

La primera part ha estat tota una exhibició de Gasol, que s'ha carregat l'equip a les espatlles, i amb 22 punts s'ha arribat al descans amb l'avantatge parcial per als Grizzlies de 49-44.

Gasol ha jugat 35 minuts per anotar 28 punts i capturar 13 rebots, donar 2 assistències i posar un tap, però tot això no ha estat suficient per evitar la segona derrota consecutiva, la cinquena en els últims sis partits que han disputat els Grizzlies.