Esteban González Pons, en un moment de la roda de premsa (Foto: EFE)
El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons (Foto: EFE)
Madrid

González Pons respon a Rubalcaba que s'equivoca i ho atribueix a l'afany de tornar a governar

RedaccióActualitzat
El Partit Popular, en una compareixença d'Esteban González Pons feta minuts després de la del líder del PSOE, ha contestat a Alfredo Pérez Rubalcaba que s'equivoca demanant la dimissió de Mariano Rajoy i l'ha acusat de voler-ne treure profit electoral.

El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP recorda que Rajoy "és el president perquè ho han volgut els espanyols i té prou legitimitat per seguir governant". Lamenta les presses de Rubalcaba per tornar a governar i li retreu que vulgui "beneficiar-se del mal de molts en un moment d'ajudar i no de posar pals a les rodes".

González Pons ha qualificat Rubalcaba de ser un "expert en la mentida, en la insídia amb bones paraules i a provocar la cridòria al carrer", lamentant-se que només hi ha manifestacions davant les seus dels partits quan governen els populars.

El dirigent popular, com ja va fer ahir Mariano Rajoy, ha tornat a negar la veracitat dels documents apareguts en els mitjans de comunicació respecte als suposats pagaments en negre a la cúpula del PP destacant que es tracta de "fotocòpies i en alguns casos de fotocòpies de fotocòpies".

També ha exigit a Rubalcaba que expliqui la comptabilitat del PSOE i li ha recordat els casos de corrupció que involucren o han involucrat el seu partit.

Anar al contingut