FOTONOTÍCIA: Comencen a menjar-se els primers caragols a l'Aplec

Lleida (ACN).- La fideuà i la paella han omplert aquest divendres al migdia els plats de les colles de l'Aplec que han decidit dinar al recinte firal. Tot i això alguns impacients han començat ja a degustar els primers caragols. Moltes colles que des de primera hora d'aquest matí estan ultimant els preparatius per arribar preparats a aquesta nit, han decidit fer una pausa al mateix recinte i omplir l'estómac abans de seguir treballant. Enguany la Fecoll preveu superar xifres de l'any passat tant pel que fa al nombre de visitants (220.000) com a tones de caragols consumides (dotze). L'objectiu tant del centenar de colles presents a l'Aplec com dels visitants és passar-s'ho bé i gaudir de la gastronomia lleidatana.
FOTONOTÍCIA: Comencen a menjar-se els primers caragols a l'Aplec

FOTONOTÍCIA: Comencen a menjar-se els primers caragols a l'Aplec

Lleida (ACN).- La fideuà i la paella han omplert aquest divendres al migdia els plats de les colles de l'Aplec que han decidit dinar al recinte firal. Tot i això alguns impacients han començat ja a degustar els primers caragols. Moltes colles que des de primera hora d'aquest matí estan ultimant els preparatius per arribar preparats a aquesta nit, han decidit fer una pausa al mateix recinte i omplir l'estómac abans de seguir treballant. Enguany la Fecoll preveu superar xifres de l'any passat tant pel que fa al nombre de visitants (220.000) com a tones de caragols consumides (dotze). L'objectiu tant del centenar de colles presents a l'Aplec com dels visitants és passar-s'ho bé i gaudir de la gastronomia lleidatana.