"Flors negres"
"Flors negres"
Dimecres, a les 00.35, al 33

"Flors negres", a "Cinema de mitjanit"

DIMECRES, A LES 00.35, AL 33
El passat mai descansa. Uns assumptes de Roddick, antic espia de la RFA, del passat tornen per capgirar-li la vida.

Actualitzat
Michael Roddick, un espia al servei de la República Federal Alemanya, conscient que els seus dies com a agent secret estan comptats, abandona el servei després del fracàs de la seva ultima missió, decideix desaparèixer sense deixar rastre i s'emporta Elena, la filla d'una espia russa morta en estranyes circumstàncies. Michael i Elena s'instal·len a Barcelona, on obren un petit restaurant que els permet viure plàcidament i oblidar el seu passat turbulent. Però els fantasmes del passat no descansen mai. O almenys això és el que constata Roddick, que novament es veu immers en una vertiginós malson, un món amb la seves pròpies regles, amb els seus antics companys que reapareixen reclamant assumptes pendents.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:


Direcció: David Carreras
Guió: Luis Marías, David Carreras, Wolfgang Kirchner amb la col·laboració de Juan Manuel Ruiz Córdoba basat de la novel·la "Flores negras para MIchael Roddick" de Daniel Vázquez Sallés
Producció: Ovideo TV, Epo Film i Opal Films, 2009
Intèrprets: Tobias Moretti (Michael Roddick), Maximilian Schell (Jacob Krinsten), Eduard Fernández (Peter), Marta Etura (Elena / Natascha) i Maria Grazia Cucinotta (Martha)
Direcció de fotografia: Néstor Calvo
Música: Óscar Maceda
Durada: 102 minuts

Anar al contingut