El vicesecretari general d'Organització del PP, Carlos Floriano.
Carlos Floriano assegura que el PP no pagarà a Bárcenas els diners que reclama.
Palma

Floriano diu que el PP no pagarà Bárcenas els diners que demana: "És tanta pasta, que no li donarem"

El Partit Popular no té cap intenció de pagar el gairebé milió d'euros que reclama l'extresorer del partit Luis Bárcenas. El vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, s'ha referit a aquests diners assegurant que és tanta pasta la que demana, que no li pensen donar.

RedaccióActualitzat
El vicesecretari d'Organització del Partit Popular, Carlos Floriano, ha dit que el seu partit no està disposat a pagar els 900.000 euros que demana l'extresorer Luis Bárcenas per acomiadament improcedent. "Fixi's si és una pasta, que no li donarem", ha assegurat Floriano durant la seva visita a les Illes Balears. Segons el dirigent popular, la seva formació no ha rebut la demanda per acomiadament improcedent que ha presentat Bárcenas. "No ens ho han traslladat", ha assenyalat Floriano.

El vicesecretari d'Organització del PP ha explicat que, en l'acte de conciliació d'aquest divendres, els demandants s'han ratificat en la seva intenció de presentar la demanda i que han exigit "una sèrie de quantitats". En tot cas, Floriano ha advertit que "no reconeix la relació laboral de l'extresorer des d'aquell moment", en referència a la data en la qual Bárcenas diu que es va reincorporar al partit i que, segons la direcció dels populars, el van acomiadar acordant una indemnització pagada a terminis i amb cotització a la seguretat social.
Anar al contingut