Agents enretirant de la calçada l'home estirat a terra
L'home ha acabat en llibertat en càrrecs
Sant Sebastià

Fingeix una greu lesió per deslliurar-se d'una multa de trànsit a Sant Sebastià

Un examen mèdic va confirmar que l'home, que va acabar detingut, no patia cap problema físic

RedaccióActualitzat

Tot per estalviar-se una multa de trànsit és el que devia pensar un home divendres a Sant Sebastià. Després d'aparcar en una plaça de minusvàlids i que la Guàrdia Municipal l'immobilitzés el vehicle perquè tenia l'identificatiu de discapacitat caducat, va fingir tenir una greu lesió per lliurar-se de la sanció.

L'home es va llançar a terra simulant que no es podia moure. Segons informa El Correo, es va aixecar el camal del pantaló perquè quedés constància que tenia una cama més prima que l'altra, mentre cridava: "No em moguin que em poden produir més lesions". Entre crits també demanava als vianants que el gravessin per poder denunciar la situació.

 

Els agents el van apartar de la calçada, que va quedar tallada, i arran d'això va seguir cridant "des que m'han mogut em trobo pitjor".

L'home va acabar sotmetent-se a un examen mèdic, que va confirmar que no tenia cap problema físic. Després de la dramàtica interpretació va acabar detingut en dependències policials, d'on va sortir-ne al cap d'unes hores en llibertat en càrrecs.

Anar al contingut