Barcelona

Expedienten el propietari d'un cavall que van haver de sacrificar per un cop de calor a Barcelona

L'organització animalista FAADA inicia una campanya perquè s'aboleixin els passejos turístics amb carruatges a Barcelona

RedaccióActualitzat

Un cavall que estirava un carruatge turístic es va desmaiar aquest divendres en ple carrer de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc. L'animal va patir un cop de calor i un veterinari el va haver de sacrificar.

L'animal va estar a terra durant gairebé dues hores, esperant ajuda. L'organització animalista FAADA assegura que "els testimonis informen que els propietaris van intentar a la força que l'animal s'aixequés durant dues hores, i que es van negar a trucar a un veterinari perquè no volien pagar."

 

Barcelona. 2015.

Posted by FAADA on dissabte, 15 / agost / 2015

Els animalistes denuncien que "només els veïns van intentar ajudar l'animal, donant-li aigua en un intent gairebé impossible d'hidratar-lo". 

Fins al lloc s'hi van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana, que van obrir diligències per maltractament animal. FAADA critica que els agents "també van al·legar no tenir contacte amb veterinaris". Quan finalment va venir un veterinari, "al cap de deu minuts va decidir sacrificar-lo".

L'Ajuntament de Barcelona ha informat que el Departament de Protecció Animal obrirà un expedient al propietari per maltractament i el traslladarà a la Generalitat per via administrativa.

Volen que es prohibeixin els carruatges

Davant d'aquests fets, l'organització animalista FAADA ha posat en marxa una campanya a Change.org perquè s'aboleixin els passejos turístics amb carruatges a Barcelona.

"Hi ha altres maneres de conèixer Barcelona sense haver d'explotar cap animal."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut