Estudiants del màster de Begudes Fermentades de la URV elaboren la seva primera cervesa

Tarragona (ACN).- Uns 25 alumnes han cursat enguany la primera edició del màster en Begudes Fermentades a la Universitat Rovira i Virgili, el programa del qual té tres especialitats: ciència i tecnologia de la cervesa, vins escumosos i recerca. La primera especialitat és una novetat d'aquest curs, mentre que les altres dues ja s'impartien abans. Per a les pràctiques, la Facultat d'Enologia té una planta cervesera pilot de 50 litres de capacitat, on els estudiants han pogut elaborar la seva primera cervesa. La beguda, que de moment no serà comercialitzada, es va presentar aquest dijous en el marc de la clausura del màster al Campus Sescelades de la URV, on se'n va poder fer una degustació.
Estudiants del màster de Begudes Fermentades de la URV elaboren la seva primera cervesa

Estudiants del màster de Begudes Fermentades de la URV elaboren la seva primera cervesa

Tarragona (ACN).- Uns 25 alumnes han cursat enguany la primera edició del màster en Begudes Fermentades a la Universitat Rovira i Virgili, el programa del qual té tres especialitats: ciència i tecnologia de la cervesa, vins escumosos i recerca. La primera especialitat és una novetat d'aquest curs, mentre que les altres dues ja s'impartien abans. Per a les pràctiques, la Facultat d'Enologia té una planta cervesera pilot de 50 litres de capacitat, on els estudiants han pogut elaborar la seva primera cervesa. La beguda, que de moment no serà comercialitzada, es va presentar aquest dijous en el marc de la clausura del màster al Campus Sescelades de la URV, on se'n va poder fer una degustació.