Imatge aèria d'un incendi agrícola i forestal a Vilopriu, al Baix Empordà, el 4 de juliol del 2018. Pla general. (Vertical)
Imatge aèria d'un incendi agrícola i forestal a Vilopriu, al Baix Empordà, el 4 de juliol del 2018. Pla general. (Vertical)

Estabilitzat el foc de Vilopriu, que ha afectat unes 25 hectàrees de superfície agrícola i forestal

ACN Vilopriu.-El foc que ha començat a dos quarts de cinc d'aquest dimecres a la tarda a Vilopriu (Baix Empordà) ha estat estabilitzat cap a un quart de vuit del vespre, segons han informat els Bombers. L'incendi ha afectat unes 25 hectàrees de superfície, el 70% agrícola i el 30% forestal. En l'extinció del foc hi han arribat a treballar fins a 25 dotacions terrestres i 11 mitjans aeris. Les flames han obligat a tallar tres carreteres locals, la GI-631, la GIV-6232 i la GIV-6311. A més, segons els Mossos d'Esquadra s'ha confinat les tres persones d'una masia propera com a mesura preventiva. No hi ha constància de persones ferides.

(S'ha actualitzat l'estat del foc, estabilitzat segons els Bombers)L'incendi ha començat en una zona propera entre les carreteres GIV-6232 i GIV-6311 i s'ha propagat empès per la marinada en sentit nord, fins a saltar a la carretera GI-631. A banda de les dotacions dels Bombers, també hi ha treballat 3 vehicles i 6 voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) Gavarres-Marina, efectius del cos d'Agents Rurals, 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.

Anar al contingut