Hoquei herba

Espanya guanya el Pakistan (3-0) i jugarà la final del Trofeu de Campions

La selecció espanyola d'hoquei herba s'ha classificat per a la final del Trofeu de Campions després de guanyar el Pakistan per 0-3. Els homes entrenats per l'holandès Maurits Hendriks han vençut la selecció amfitriona amb gols d'Àlex Fàbregas, David Alegre i Santi Freixa. És la quarta victòria en cinc partits de l'equip espanyol, que havia superat l'Índia, Alemanya i Nova Zelanda i només havia perdut contra Holanda, el rival en la final de diumenge. És la primera vegada que Espanya jugarà la final d'aquest torneig tan prestigiós.

La selecció espanyola d'hoquei herba jugarà per primera vegada la final del Trofeu de Campions després de guanyar el Pakistan per 0-3. Àlex Fàbregas ha encarrilat la victòria al minut 47 després de transformar una pena màxima. Els paquistanesos no han sabut aprofitar el factor camp i, sis minuts més tard, David Alegre ha fet el 0-2 de penal córner. Santi Freixa ha fet el tercer gol després de culminar una gran rematada. El davanter de l'Atlètic de Terrassa, de 21 anys, ha resultat escollit la millor promesa jove d'aquest torneig. Amb aquesta victòria, els homes de Maurits Hendriks arriben a la final després d'haver jugat una gran primera fase, després de guanyar quatre dels cinc partits disputats. Precisament, l'única derrota del combinat espanyol va ser davant d'Holanda, defensora del títol, i rival dels espanyols en la final de diumenge.