Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, en una imatge d'arxiu al Congrés dels Diputats
Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, en una imatge d'arxiu al Congrés dels Diputats
Madrid

Errejón treu ferro a la picabaralla amb Iglesias a Twitter per l'estratègia de Podem

"Discutim de política en obert i som companys", afirma el portaveu de Podem al Congrés, que en el seu compte de Twitter afirma que el repte ara és seduir la part del poble que pateix, mentre Iglesias li respon que la formació va deixar de seduir un milió de persones i que "parlant clar i sent diferents seduïm més"

RedaccióActualitzat

El portaveu de Podem al Congrés, Íñigo Errejón, ha tret importància a la picabaralla protagonitzada aquest dimarts en Twitter amb el secretari general del partit, Pablo Iglesias, sobre l'estratègia i l'estil que ha d'aplicar la seva formació. En declaracions a la cambra baixa, Errejón ha subratllat: 

"Discutim de política. Potser els espanyols han d'acostumar-se que es contrasten idees en obert i som companys"

El número dos de Podem ha afegit que les discussions polítiques han permès a la formació arribar on està. Sobre si és adequat expressar aquestes discrepàncies a quatre dies de les eleccions basques i gallegues, Errejón ha dit que les campanyes electorals són un "bon moment per mostrar les diferències entre partits polítics". I ha afegit: "Hi ha partits que discuteixen per posicions, hi ha partits que contrasten idees i que van junts i caminen junts."

Les polèmiques piulades entre Errejón i Iglesias

En aquest intercanvi de piulades a través de Twitter, Errejón diu que el partit ja fa por als poderosos i que el repte ara és seduir la part del poble que pateix i que encara no confia en ells.

Poc després li ha contestat Iglesias dient que al juny la formació va deixar de seduir un milió de persones i conclou: "Parlant clar i sent diferents, seduim més."

I Errejón li dóna la raó i defensa la manera de fer "per recuperar el nostre país".

Anar al contingut