Seu del Departament de Justícia de la Generalitat a Barcelona
Seu del Departament de Justícia de la Generalitat a Barcelona
Barcelona

Entren de matinada a la seu del Departament de Justícia

Un o més intrusos han accedit a través d'un finestral de la secretaria i han forçat la porta per accedir a la planta

RedaccióActualitzat

Uns desconeguts han entrat aquesta matinada a la seu del Departament de Justícia a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Segons ha avançat el diari "Ara", els assaltants han accedit a la planta on es troba el despatx del conseller de Justícia.

L'intrús o intrusos han entrat arribat fins al vestíbul que dóna accés al despatx del Conseller Carles Mundó. Fonts de la Conselleria han confirmat a Catalunya Informació que la porta d'aquest vestíbul ha estat esbotzada i que els intrusos han entrat per una de les finestres del pati interior de l'edifici.

La conselleria ha explicat que no han trobat a faltar cap objecte de valor ni han tingut constància que hagin buscat o tocat cap documentació.

L'avís l'ha donat un servei de seguretat d'un edifici pròxim, que ha vist gent saltant per les terrasses, assegura aquest rotatiu.

La policia científica s'ha desplaçat fins a la conselleria per buscar proves. Dilluns faran una segona recerca amb més material tècnic per identificar els intrusos.

Anar al contingut