Pla general de l'helicòpter del SEM que ha intervingut en l'ofegament d'un nen de tres anys en una piscina de l'Ametlla de Mar, …
Pla general de l'helicòpter del SEM que ha intervingut en l'ofegament d'un nen de tres anys en una piscina de l'Ametlla de Mar, el 13 d'agost del 2017. (Horitzontal)

En estat crític un nen de 3 anys que ha estat a punt d'ofegar-se en una piscina particular a l'Ametlla de Mar

ACN L'Ametlla de Mar.-Un nen de tres anys ha resultat ferit crític aquest diumenge al migdia després d'estar a punt d'ofegar-se en una piscina particular de la urbanització Tres Cales de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Segons fonts de Protecció de Civil, cap a les dues de la tarda s'ha rebut l'avís que un nen havia caigut dins una piscina i que els seus pares l'havien tret de l'aigua inconscient. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat un vehicle medicalitzat, una ambulància i un helicòpter a la zona. Els efectius sanitaris han aconseguit reanimar el menor i l'han evacuat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu en estat crític. Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra, el menor estava passant uns dies de vacances amb els seus pares a la població.

Anar al contingut