Manifestació de Panrico a Barcelona.
Manifestació de Panrico a Barcelona.
Barcelona

Els treballadors de Panrico es manifesten a Barcelona després de més de 4 mesos i mig de vaga indefinida

Els treballadors de Panrico s'han manifestat aquest dissabte per Barcelona contra l'expedient de regulació d'ocupació que afecta 745 treballadors de les plantes que la companyia té a Espanya, amb especial incidència a la factoria de Santa Perpètua de Mogoda. A Santa Perpètua ja fa més de quatre mesos i mig que estan en vaga indefinida.

RedaccióActualitzat

Els treballadors de Panrico ja fa més de quatre mesos i mig que estan en vaga indefinida.

Aquest dissabte s'han manifestat pel centre de Barcelona contra l'expedient de regulació d'ocupació que afecta 745 treballadors de les plantes que la companyia té a Espanya, amb especial incidència a la factoria de Santa Perpètua de Mogoda.

A la mobilització, s'hi han afegit organitzacions estudiantils, associacions i treballadors d'altres empreses en conflicte.

El comitè d'empresa reclama a la Generalitat que pressioni la direcció de Panrico per poder tornar a negociar l'expedient. Això és el que ha declarat el president del comitè d'empresa, Ginés Salmerón. Salmerón també ha afegit que avui s'han manifestat pel centre de Barcelona per continuar difonent el conflicte. El president del comitè ha declarat que si arribaven a la Plaça Sant Jaume era per pressionar la Generalitat perquè mogui fitxa ja que segons diu el govern autonòmic no els és de gaire ajuda en la seva lluita.

 

 

Anar al contingut