Els Spurs guanyen el tercer partit de la final de l'NBA i tornen a agafar avantatge

L'equip de San Antonio ha superat els Nets de Nova Jersey per 84-79 gràcies a una brillant actuació del base Tony Parker, que ha assolit la seva màxima puntuació des que és a l'NBA, i torna a agafar la iniciativa en el global de la sèrie (2-1). Tot i que ha estat suplent, l'argentí Emmanuel Ginóbili ha estat decisiu en l'últim minut, amb una pilota robada i una cistella que han acabat donant la victòria a l'equip texà. Aquest dimecres es jugarà el quart partit de la sèrie.

Si en anteriors partits dels "play-off" l'home decisiu per als Spurs era Tim Duncan, aquesta vegada el protagonisme ha sigut per a Tony Parker. No només pels 26 punts que ha anotat, sinó també per la seva bona conducció de l'equip en moments delicats, i per les sis assistències que ha fet. Duncan ha demostrat que a poc a poc va recuperant la seva millor forma i ha fet 21 punts, a més de capturar 16 rebots i donar 7 assistències. En els minuts finals, l'aportació de l'argentí Ginóbili també ha sigut important perquè l'equip texà assolís la victòria. Pels Nets de Nova Jersey, que en el segon partit de la sèrie havien sorprès els Spurs gràcies a l'aportació de Jason Kidd i Dikembe Mutombo, només ha destacat aquesta vegada Kenyon Martin, autor de 23 punts i 11 rebots. Un mal segon quart en què els de Nova Jersey només han sumat nou punts els ha condemnat.