Mick Jagger, en un dels últims concerts de la banda (Reuters)
Mick Jagger, en un dels últims concerts de la banda (Reuters)
Barcelona

Els Rolling Stones actuaran a Barcelona el 27 de setembre

El concert es farà a l'Estadi Olímpic i serà l'única actuació del mític grup a l'estat espanyol

RedaccióActualitzat

Els Rolling Stones actuaran a l'Estadi Olímpic, a Barcelona, el 27 de setembre. L'actuació de la banda de Mick Jagger l'ha confirmat aquest matí la promotora Doctor Music i serà l'única que el grup farà a l'estat espanyol en la seva gira de tardor, sota el títol de "Stones no Filter".

El grup farà concerts per tot Europa durant els mesos de setembre i octubre. Comencen el 9 de setembre a Hamburg i acabaran el 22 d'octubre a París. En total, tretze concerts en un mes i mig. És la continuació de la gira que Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood van fer l'any passat per diferents països de l'Amèrica del Sud i que va acabar amb el famós concert de l'Havana.

 

 

Els Rolling Stones presentaran en directe al públic de l'Estadi Olímpic els temes inclosos en el seu últim treball de versions, "Blue & Lonesome" editat a finals del 2016, i un repertori ple de clàssics com "Gimme Shelter", "Paint it Black", "Jumpin' Jack Flash" o "Brown Sugar".

Les entrades es posaran a la venda només per Internet a través de Ticketmaster i del web de la promotora Doctor Music el 16 de maig a partir de les 10 del matí.

♦ Mick Jagger, pare als 73 anys i per vuitena vegada

Anar al contingut