Castelldefels

Els responsables del Riviera presumptament traficaven amb diamants de Ghana

Els responsables del prostíbul Riviera de Castelldefels, tancat des del 2009 per ordre judicial, presumptament traficaven amb diamants procedents de l'Àfrica. Així ho han explicat fonts pròximes al cas a Catalunya Informació. Aquestes mateixes fonts han revelat que el màxim responsable de l'establiment tenia contactes periòdics amb la secretaria de l'ambaixada de Ghana a Espanya per aquest tema, segons desprèn de diverses intervencions telefòniques que apareixen al sumari del cas.

Catalunya InformacióActualitzat
Es calcula que es van introduir diamants procedents de l'Àfrica valorats en grans quantitats de diners. Les investigacions, però, no han pogut seguir el rastre d'aquests diamants davant la negativa de l'ambaixada a facilitar dades a les autoritats espanyoles emparant-se en la immunitat diplomàtica.

Des de fa més de dos anys, el jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona investiga el cas dels dos macroprostíbuls de Castelldefels, ara clausurats, Riviera i Saratoga. Un cas que, a banda de la presumpta prostitució il·legal, ha posat al descobert fins a tres trames diferents: una de presumpta corrupció policial, una d'extorsió i una de frau a l'hora de tramitar llicències municipals.

El jutjat podria acabar els pròxims mesos la investigació del cas, complex per les seves ramificacions i per la problemàtica que ha representat localitzar les prostitutes involucrades.


Anar al contingut