Fórmula 1

Els McLaren de Hamilton i De la Rosa dominen la segona jornada de tests a Jerez

Els McLaren de Lewis Hamilton i de Pedro Martínez de la Rosa han estat els més ràpids en la segona sessió d'entrenaments dels equips de Fórmula 1 en el circuit de Jerez de la Frontera. El pilot anglès ha marcat el millor crono dels 16 pilots que han sortit a pista, amb 1:19.102, mentre que el català ha rodat una dècima més lent i el polonès Kubica ha estat tercer. Aquest dimecres està prevista la presència de Fernando Alonso. L'asturià té programada tan sols una sessió de treball en què continuarà amb el desenvolupament del seu R-28 de cara a l'imminent inici de temporada.

Actualitzat

Rebuda tranquil·la per a Hamilton

Els mitjans anglesos i els màxims responsables de la Fórmula 1 estaven pendents aquest dimarts de la rebuda dels aficionats espanyols a Lewis Hamilton durant els primers entrenaments de McLaren a Jerez, i l'única notícia possible ha aparegut sobre l'asfalt i no pas a les graderies. Sense els principals pilots de l'engraellat en la sessió, els monoplaces de l'equip anglès han estat els més ràpids, i Lewis Hamilton no ha hagut de sentir cap mena d'improperi, ja que tant ell com els seus resultats han passat absolutament desapercebuts.

Ni rastre de pancartes polèmiques, ni irats insults, ni crits racistes ni cap mena d'atac ofensiu. El públic desplaçat aquest dimarts a Jerez ha rebut i tractat amb força indiferència Lewis Hamilton. Després dels polèmics i puntuals incidents succeïts a Montmeló hi havia molta expectació per veure quin tracte rebria l'anglès al traçat andalús, però no hi ha hagut cap indici que donés ales a les teories xenòfobes atiades des de la premsa britànica. Els aficionats congregats a Jerez s'han limitat a seguir els tests sense cap mena d'atenció en Hamilton però han volgut deixar ben clar, això sí, que segons el seu parer la polèmica originada es va exagerar.

Anar al contingut