L'espectacle 'Zènit', de la companyia Joglars, s'estrenarà en català al Singlot Festival. Divendres 26 de maig (HORITZONTAL)
L'espectacle 'Zènit', de la companyia Joglars, s'estrenarà en català al Singlot Festival. Divendres 26 de maig (HORITZONTAL)

Els Joglars estrenaran 'Zenit' en català en la tercera edició del Singlot Festival

ACN Barcelona.-La comèdia tornarà per tercer any consecutiu a Sant Feliu de Guíxols de la mà del Singlot Festival, una proposta d'El Terrat i The Project inserida dins de la programació del Festival Porta Ferrada. Espectacles de comèdia i les jornades professionals Singlot Pro són els ingredients de la tercera edició del certamen, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de juliol al Teatre Narcís Masferrer. S'hi podrà veure la versió en català de l'espectacle dels Joglars 'Zenit', una nova representació del misteriós 'White Rabbit Red Rabbit' -amb Andreu Buenafuente- o 'Paradise', de Nico&Sunset, així com els espectacles musicals 'I remember Bowie' i 'The Txandals'. A més, es lliurarà el premi Singlot d'Honor a l'actor i humorista Pepe Viyuela.

Per tercer any consecutiu el Singlot Festival envairà de comèdia Sant Feliu de Guíxols durant tres dies amb espectacles de comèdia i jornades professionals amb els principals creadors, productors, distribuïdors i exhibidors d'àmbit nacional.Una cita que es caracteritza per propostes de companyies consolidades i independents com Joglars, amb l'espectacle 'Zenit' que s'estrenarà en català, 'Paradise', de Nico&Sunset, 'Las mujeres sabias' (estrena en castellà) i 'White Rabbit Red Rabbit' representat per Andreu Buenafuente. Alhora, el SINGLOT també comptarà amb espectacles musicals com 'I remember Mr. Bowie' amb David Amills i Jaume Vilaseca i 'The Txandals', que uneixen humor i música en un mateix espectacle. En aquesta tercera edició l'organització segueix apostant per activar el sector professional escènic. Una mostra de l'activitat és la presència en el cartell d'aquesta edició de les dues propostes seleccionades en el SINGLOT PRO de l'edició 2016, "Paradise" (Nico&Sunset) i l'estrena en català de "Zenit" (Joglars).Com a novetat, el festival centralitza les propostes de teatre en un únic espai, el Teatre Narcís Masferrer. En paral·lel a la programació artística, el Singlot d'Honor d'aquest any serà per Pepe Viyuela com a reconeixement als seus més de 25 anys de trajectòria com a actor, humorista i poeta en televisió, teatre i cinema. Com a agraïment Viyuela obsequiarà el festival amb una petita representació durant l'acte inaugural. Respecte a les jornades professionals, Singlot Pro tindrà lloc durant el 27 i 28 de juliol. Aquesta edició comptarà amb la participació de més de 50 agents culturals (creadors, productors, distribuïdors i exhibidors) que reuniran durant dos dies a companyies consolidades i emergents per a que presentin les seves propostes artístiques.

Anar al contingut