NBA

Els Grizzlies cauen per 125-123 contra els Hornets amb 18 punts de Gasol després d'una pròrroga

Els Memphis Grizzlies han perdut aquesta matinada contra els New Orleans Hornets per 125-123 després d'una pròrroga, en un partit en què Pau Gasol ha continuat amb la seva bona línia, i ha anotat 18 punts. Jamal Mashburn, en l'últim segon del temps extra, ha fet la cistella de la victòria. Wesley Person hauria pogut donar el triomf als Grizzlies amb un últim llançament que no ha entrat. Mike Miller, últim fitxatge de l'equip de Tennesse, ha tingut un bon debut amb 23 punts.

Tot i el fitxatge del "rookie" del 2001, Mike Miller, els Memphis Grizzlies han perdut davant els New Orleans Hornets per un ajustat 123-125 després d'una pròrroga. Pau Gasol ha anotat 18 punts, ha capturat 4 rebots i ha donat 4 assistències en 39 minuts. Però els 50 punts de l'aler Jamal Mashburn han estat fonamentals per donar la victòria als Hornets. Encara que Lorenzen Wright ha forçat la pròrroga pels de Tennessee, Mashburn ha completat la seva gran actuació amb la cistella del triomf a 2 segons del final. Wesley Person podia haver canviat el signe del partit, però el seu llançament no ha entrat. Tracy McGrady ha aconseguit 52 punts, la seva millor marca com a professional. Els Orlando Magic han derrotat els Chicago Bulls per 110-96. Al Compaq Center de Houston, l'alemany Dirk Nowitzki ha aportat 34 punts i 11 rebots en la victòria dels Dallas Mavericks per 100-85 davant dels Houston Rockets. Aquesta és la segona victòria consecutiva dels Mavs sobre els Rockets. Per la seva banda, Kobe Bryant continua imparable i ha anotat 40 punts per vuitè partit consecutiu. Els Lakers han vençut els Portland Trail Blazers per 84-92. O'Neal ha reaparegut per encistellar 24 punts. La bona actuació de Bonzi Wells i Rashed Wallace no ha estat suficient per evitar la cinquena victòria consecutiva dels californians sobre els Blazers a l'Staples Center.