Salou (Tarragona)

Els Bombers desallotgen dos edificis a Salou a causa d'una fuga de gas

Els Bombers han comprovat que la fuita provenia d'un frigorífic que ha esclatat, sense que això hagi fet danys al sistema general del gas.

RedaccióActualitzat
L'explosió d'un frigorífic aquesta matinada ha obligat a desallotjar dos edificis, en total unes vuit persones. Segons els Bombers de la Generalitat, un veí va trucar cap a la una de la matinada alertant sobre l'explosicó del seu frigorífic, que hauria partit els tubs de gas que circulaven per darrere de l'electrodomèstic.

Fins al lloc es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, que van evacuar els dos blocs de forma preventiva. Poc després els Bombers han entrat a revisar l'habitatge amb els explosímetres, però els aparells no han detectat cap mena de fuga. La hipòtesi més probable és que la fuita de gas fos a causa del trencament dels conductes del gas refrigerant de la nevera. Un cop revisades les instal·lacions amb la companyia responsable del servei, s'ha permès als veïns tornar a les seves cases. També s'hi ha acostat el SEM, però no ha hagut de fer cap assistència.
Anar al contingut