Hoquei patins

El Voltregà remunta tres gols en deu minuts i signa un èpic empat amb el Monjos (3-3)

La vuitena jornada de l'OK Lliga va arrencar dilluns amb un trepidant partit disputat entre el Voltregà i el Monjos. L'enfrontament directe entre dos equips que lluiten per sortir de la zona baixa de la classificació va acabar amb un èpic empat a tres després d'un final trepidant. Els del Penedès, cuers i sense haver sumat encara cap triomf, dominaven 0-3 a falta de deu minuts per a la fi de l'enfrontament i incomprensiblement van veure com els osonencs igualaven el marcador de manera agònica. El Monjos, doncs, continua cuer mentre que el Voltregà és dotzè, amb només un punt d'avantatge respecte al penúltim, l'Alcoi.

El Monjos va avançar-se amb gols d'Àlex Martínez, Borja Ferrer i Xavier Brichs però això no va ser suficient perquè els locals, en un final esbojarrat, igualessin el marcador mitjançant Jordi Romeu, Jaume Molas i Gerard Teixidó.