Lliga Europa

El València guanya al camp del Gènova (1-2) i es classifica per als setzens de la Lliga Europa

El València ha segellat la seva classificació per als setzens de final de la Lliga Europa en vèncer al camp del Gènova per 1-2. Els d'Unai Emery s'han avançat en el temps afegit del primer temps amb un cop de cap de Bruno. Crespo ha empatat en el 51 i Villa, que poc abans havia fallat un penal, ha marcat el gol del triomf en el minut 95 de partit. En canvi, el Vila-real, que ja estava classificat com a segon de grup, ha perdut a casa contra el Red Bull Salzburg (0-1). Svento ha fet el gol dels austríacs.

El València ha aconseguit el primer lloc de grup a la Lliga Europa. Però ha hagut de patir de valent. Tot semblava de cara quan, en el temps afegit de la primera part, Bruno ha connectat un magnífic cop de cap en una falta executada per Joaquín. Però el Gènova, que no ha deixat mai de lluitar, ha empatat al començament de la segona part amb un gol del veterà Hernán Crespo. A partir d'aquest moment, el València ho ha passat força malament, i quan semblava que el conjunt xe podia sentenciar el partit Villa no ha encertat des dels onze metres. El penal fallat ha tornat a posar contra els cordes els valencianistes, que al final s'han aprofitat d'una increïble errada del porter Scarpi per aconseguir l'1-2. El gol de Villa ha donat els tres punts que valen el liderat en la lligueta europea. Entre els possibles rivals de l'equip d'Emery als setzens de final, destaquen el Liverpool, el Fulham, l'Hamburg o l'Ajax.

El Vila-real tanca la lligueta amb derrota

Per la seva banda, el Vila-real no ha acabat bé aquesta fase perquè ha perdut a casa, 0 a 1, contra el Salzburg, amb un gol de Svento en la primera part. Tots dos equips, però, ja estaven classificats; els austríacs com a primers de grup i el Vila-real com a segons.