Segona Divisió

El Terrassa segueix com a únic equip invicte després d'empatar a dos contra l'Oviedo

El Terrassa ha vist com de nou li han empatat un partit en el temps de descompte. En aquesta ocasió, l'equip egarenc ha aconseguit un empat a dos en la visita a Oviedo, cuer de la Segona Divisió. El partit ha començat molt malament ja que l'equip asturià s'ha avançat en el marcador amb un gol en pròpia porta de Rubén al minut 6. L'equip de Miguel Álvarez ha pogut donar la volta a la segona meitat amb gols de Babangida i Juanjo. Però quan passaven tres minuts de descompte, Geni, de penal, ha establert l'empat a dos definitiu.

El Terrassa segueix sent l'únic equip de la Segona Divisió A que encara no coneix la derrota, després d'empatar a 2 al camp de l'Oviedo. El partit no ha pogut començar pitjor per als egarencs, perquè en el minut 6 els locals s'han avançat en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta de Rubén. En el minut 41, l'àrbitre ha assenyalat un penal favorable a l'Oviedo. L'ex de la Reial Societat Iñigo Idiakez l'ha llançat i ha batut Maestro. El col·legiat, però, ha fet repetir el llençament de la pena màxima. El segon no ha anat tan bé, perquè Idiakez no s'ha mostrat tan encertat com en la primera execució del penal i la pilota ha sortit fora. En el minut 80, l'extrem Haruna Babangida ha empatat el partit i cinc minuts després, Juanjo feia pujar l'1 a 2 al marcador. Quan ja semblava que el Terrassa s'enduria la victòria del Carlos Tartiere, l'àrbitre ha tornat a assenyalar un penal dins l'àrea dels vallesans. Geni, en el temps de descompte, ha aprofitat el penal per obtenir el definitiu empat a 2.