El Sevilla empata amb el Racing (0-0) i deixa el lideratge en mans del Barça

El Sevilla va empatar amb el Racing a Santander (0-0) i va perdre el lideratge després de la victòria del Barça sobre el Saragossa. Per la seva banda, un gol de Capi en el temps de descompte va salvar el cap de Jabo Irureta, ja que va permetre al Betis sumar la segona victòria de la temporada davant el Llevant (2-1). En altres partits, el Recreativo es va endur una victòria important del camp del Celta (1-2) i el Getafe es va imposar per la mínima al Mallorca (1-0) i se situa en zona europea.

Racing, 0 - Sevilla, 0

El Sevilla va sumar el primer empat de la temporada en la seva visita a El Sardinero. Els homes de Juande Ramos, que arribaven a Santander com a líders de Primera, es van veure superats per un Racing que va tenir les millors ocasions per guanyar. El gegant Zigic i Balboa van tenir una doble ocasió claríssima en el minut 12 per inaugurar el marcador, però Palop va evitar el gol amb una aturada providencial. Els locals van continuar dominant i Zigic va tornar a perdonar. Tot i el millor joc dels locals, l'empat inicial va ser inamovible. El Sevilla suma 22 punts i ha perdut el lideratge, ja que el Barça va derrotar el Saragossa al Camp Nou en l'últim partit de la jornada.

Celta, 1 - Recreativo, 2

El Celta segueix amb la seva mala ratxa de resultats a Balaídos, on només ha guanyat un dels cinc partits que ha disputat aquesta temporada. Després de la seva victòria al Bernabéu, els gallecs ja encadenen dues derrotes consecutives a casa entre Lliga i Copa. El Recre va confirmar ahir la seva condició d'equip revelació i després d'una primera part sense gols, en la represa els andalusos van certificar el seu triomf. Sinama-Pongolle va fer el 0-1 amb un cop de cap avançant-se als dos centrals i Uche va sentenciar culminant un ràpid contraatac. En el tram final, Guayre va retallar distàncies, però l'empat local no va arribar. A més, el Celta va acabar amb deu per l'expulsió de Tamas.

Betis, 2 - Llevant, 1

Un gol de Capi al temps de descompte va salvar el cap de Jabo Irureta, ja que ha permès al Betis sumar la segona victòria de la temporada. Al Sánchez Pizjuán, els andalusos es van posar amb avantatge només començar el partit, gràcies a un gol d'Edu de cap, en el minut 5, que va aprofitar un llançament de falta de Miguel Ángel. En la represa, Riga va empatar amb una diana des de la frontal, després d'una bona jugada d'Ettien. Amb aquesta victòria, el Betis no s'allunya del descens, però fa un pas per fer-ho en un futur, mentre que el Llevant es manté en la zona mitjana.

Getafe, 1 - Mallorca, 0

El Getafe es va endur el triomf al Coliseum Alfonso Pérez, tot i que la primera part va acabar sense gols. Els madrilenys es van imposar per la mínima al Mallorca, amb un gol en el minut 58, aprofitant una pilota que se li va escapar al porter, quan va voler atrapar una rematada que li venia de l'esquerra. Amb aquesta victòria, el Getafe se situa en zona europea, mentre que el Mallorca es queda en l'onzè lloc.