El sector hoteler del Vallès Oriental preveu una ocupació del 100% coincidint amb la celebració del Gran Premi de MotoGP

ACN Granollers.-Els hotels del Vallès Oriental preveuen una ocupació de prop del 100% des d'aquest dimecres i fins el proper diumenge, coincidint amb la celebració del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP al Circuit de Barcelona - Catalunya a Montmeló. En una entrevista amb l'ACN, Enric Gisbert, president de l'Associació d'Hotels Vallès Oriental, s'ha mostrat molt optimista i ha assegurat que la previsió climatològica favorable i la presència de pilots catalans com el granollerí Pol Espargaró o el campió del món Marc Màrquez en la categoria reina, contribueixen a què molts aficionats participin d'aquesta cita esportiva. Alhora ha destacat que el públic que hi participa es caracteritza per tenir "molta mobilitat". Així, apunta que es tracta de persones que solen acudir-hi amb la seva pròpia motocicleta: "Això fa que es produeixi una taca d'oli que s'estén a d'altres poblacions del Vallès Oriental com Caldes de Montbui, on els balnearis també estan plens", ha assegurat Gisbert. Aquests dies el preu mig per habitació es troba entre els 90 i els 120 euros.

El president de l'Associació d'Hotels Vallès Oriental, Enric Gisbert s'ha mostrat molt optimista i ha assegurat que els hotels de la comarca preveuen estar al màxim de la seva ocupació els propers quatre dies. "El Gran Premi de MotoGP s'ha convertit en un esdeveniment de primer nivell per la nostra comarca i que a més té un caràcter popular que no té la Fórmula 1", comenta Gisbert. En aquesta línia assegura que el fet que hi hagi pilots catalans amb opcions d'aconseguir pujar al podi com Marc Màsquez o Dani Pedrosa, i sobretot esportistes locals com Pol Espargaró, atrauen un elevat volum d'aficionats. "Veiem que la gent ve fe forma massiva", comenta. Gisbert assegura que l'activitat del Circuit de Barcelona - Catalunya suposa entre un 10% i un 25% de la facturació dels establiments hotelers de la comarca, depenent de la distància a la qual es troben de Montmeló. El preu mig d'una habitació aquestes dates és d'entre 90 i 120 euros. "Són tarifes molt bones pels establiments del Vallès que normalment tenen preus més rebaixats", indica.El portaveu del sector hoteler es mostra satisfet amb el fet el Circuit de Barcelona-Catalunya i Dorna Sports, l'empresa organitzadora del Mundial de Motociclisme, hagin renovat el contracte de MotoGP que assegura la celebració del Gran Premi de Catalunya al traçat català fins a l'any 2021. "Ens aporta molta tranquil·litat perquè implica seguretat de cara el futur i també inversions", opina.

Anar al contingut