Barcelona

El Saló Meeting Point obre les portes al públic

El saló Immobiliari Barcelona Meeting Point, que ha obert les portes al públic aquest dimecres, reflecteix la crisi del sector immobiliari. Al pavelló del recinte firal de Montjuïc hi ha menys expositors, que centren les ofertes en el sistema de lloguer amb opció de compra. També s'hi han vist menys regals.

Actualitzat
Marcar un gol a la crisi comprant a bon preu, sempre que bancs i caixes hi acompanyin. És el missatge que donen promotors i agents immobiliaris; pocs opten ara per grans ofertes i regals, sinó per oferir el que consideren un preu just. El saló l'ha inaugurat la ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, que aquest migdia s'ha reunit amb els consellers d'Habitatge de les comunitats autònomes al palau de Pedralbes. Corredor els ha informat de les mesures que aprovarà dissabte el Consell de Ministres per ajudar les persones que s'hagin quedat sense feina i que tinguin dificultats per pagar la hipoteca.

Absències destacades

Però la veritat és que aquest any hi ha un terç menys d'expositors al saló i només s'ha instal·lat un espai dedicat al sector residencial, en comptes dels dos de l'any passat. Entre les absències més destacades hi ha les immobiliàries Colonial, Sacyr Vallehermoso, Martin Safadesa, Habitat i Restaura.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut