El renaixement d'una cervesa filla de Barcelona

Barcelona (ACN).- El 1851, l'immigrant alsacià Louis Moritz arribava a Barcelona per començar a treballar en una fàbrica de cervesa. Cinc anys després era propietari d'un local que donaria origen a la cervesa Moritz, molt popular durant dècades, però que va desaparèixer el 1978 per dificultats econòmiques. El 2004, els descendents de Louis Moritz decideixen ressuscitar l'empresa, combinant la tradició d'una cervesa centenària amb la modernitat d'una Barcelona que la marca associa amb la seva imatge. I és que la capital catalana també acull la joia de la corona de la cervesera, la Fàbrica Moritz, un espai reconvertit en restaurant que aviat acollirà un bar de vins, espais gastronòmics i una botiga especialitzada.
El renaixement d'una cervesa filla de Barcelona

El renaixement d'una cervesa filla de Barcelona

Barcelona (ACN).- El 1851, l'immigrant alsacià Louis Moritz arribava a Barcelona per començar a treballar en una fàbrica de cervesa. Cinc anys després era propietari d'un local que donaria origen a la cervesa Moritz, molt popular durant dècades, però que va desaparèixer el 1978 per dificultats econòmiques. El 2004, els descendents de Louis Moritz decideixen ressuscitar l'empresa, combinant la tradició d'una cervesa centenària amb la modernitat d'una Barcelona que la marca associa amb la seva imatge. I és que la capital catalana també acull la joia de la corona de la cervesera, la Fàbrica Moritz, un espai reconvertit en restaurant que aviat acollirà un bar de vins, espais gastronòmics i una botiga especialitzada.