Pere Navarro, en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Pere Navarro, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Barcelona

El PSC farà primàries obertes a tots els ciutadans que paguin un euro i firmin una declaració

Segons han informat alguns mitjans, la cúpula dirigent dels socialistes catalans ha cedit al sector crític i ha decidit obrir un procés similar al dels socialistes francesos. Serà a dues voltes, i podran participar-hi els ciutadans de més de 16 anys empadronats a Catalunya, sempre que signin una declaració en favor dels valors progressistes i d'esquerres i paguin un euro per sufragar el cost electoral.

RedaccióActualitzat
El PSC farà primàries obertes a la ciutadania per triar el proper candidat a la presidència de la Generalitat. Segons han informat alguns mitjans, la cúpula dirigent dels socialistes catalans ha cedit al sector crític i ha decidit obrir un procés similar al dels socialistes francesos. Serà a dues voltes, i podran participar-hi els ciutadans de més de 16 anys empadronats a Catalunya, sempre que signin una declaració en favor dels valors progressistes i d'esquerres i paguin un euro per sufragar el cost electoral.

El document que regularà les primàries s'ha de ratificar dilluns que ve i l'haurà d'aprovar el consell nacional del PSC, el 6 d'abril.
Anar al contingut