Andrea Levy amb el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz
Andrea Levy amb el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz
Barcelona

El PP critica el "govern a la penombra" dels socialistes i demana respecte per l'expresident Suárez

Andrea Levy assegura que els ministrables del PSOE representen les "polítiques fracassades de l'esquerra"

RedaccióActualitzat

El PP i el PSOE s'enfronten a Barcelona pel pròxim govern d'Espanya. Els socialistes han presentat un "govern del canvi" amb una llista de candidats a ministres. La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha respost ràpidament a l'anunci qualificant la iniciativa de "govern a la penombra". Assegura que representa les "polítiques fracassades de l'esquerra".

"El senyor Pedro Sánchez diu que presenta un govern en l'ombra i ens sembla que presenta el govern de la penombra, que ens va portar atur i recessió. Aquest govern no tornaria Espanya a l'ombra, sinó en la més profunda penombra"

En una roda de premsa a Barcelona, Levy ha afirmat que Sánchez està "mentint" en presentar aquest suposat govern, ja que "els espanyols saben perfectament" que si el PSOE arriba al govern ho farà de la mà del "bloc extremista" de l'esquerra, en al·lusió a la candidatura formada per Podem i IU.

Levy posa com a exemple el pacte de govern entre En Comú Podem i el PSC a Barcelona o les experiències de govern al País Valencià o a Aragó.

Respecte per Suárez

Levy també ha reclamat a Pedro Sánchez "respecte" per la figura de l'expresident del govern espanyol Adolfo Suárez. La política del PP s'ha referit a les declaracions de Sánchez en què feia servir la famosa fórmula "puc prometre i prometo":

"El senyor del veto i de les línies vermelles no pot donar lliçons de parlar d'Adolfo Suárez. Ens sembla un estafa que parlés de Suárez"

Anar al contingut