Madrid

El portaveu del PP al Congrés acusa el jutge José de la Mata d'actuar sense neutralitat en el cas de la caixa B del partit

El portaveu del PP al Congrés també ha qualificat d'"injusta i abusiva" la multa imposada a la periodista Mercè Alcocer, en aplicació de la llei mordassa

RedaccióActualitzat

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha acusat el jutge José de la Mata d'actuar per ressentiment polític en el cas de la caixa B del partit. Per això, considera "injusta" la fiança que el magistrat els reclama d'1,2 milions d'euros com a responsable civil subsidiari. El portaveu creu que De la Mata s'hauria d'"inhibir i no portar la investigació judicial d'aquest cas". També ha descartat que el Partit Popular es refundi per sanejar-se després dels múltiples casos de corrupció que s'han destapat.

A "El matí de Catalunya Ràdio", Hernando també ha qualificat d'"injusta i abusiva" la multa imposada a la periodista de Catalunya Ràdio Mercè Alcocer, en aplicació de la llei mordassa. Se l'acusa de desobediència a l'autoritat mentre feia la seva tasca professional a l'Audiència Nacional de Madrid i ha defensat que es recorri la decisió judicial donant per assegurat que "prosperarà favorablement".

En la mateixa entrevista Hernando també ha ratificat la promesa electoral anunciada ja per la ministra Pastor d'"eliminar el pagament dels peatges de les autopistes catalanes" si guanyen novament les eleccions i acaben governant la propera legislatura. 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut