El Piromusical ha homenatjat enguany els 20 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona.
El Piromusical ha homenatjat enguany els 20 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona.

El Piromusical posa fi a les festes de La Mercè, amb un homenatge als 20 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona

El tradicional Piromusical ha homenatjat enguany els 20 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona i ha reunit unes 120.000 persones a l'avinguda Maria Cristina.

RedaccióActualitzat
El tradicional Piromusical ha posat el punt final a la festa de La Mercè, amb un homenatge als 20 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. El Piromusical ha començat revivint l'encesa del peveter, que en aquesta ocasió ha anat a càrrec de dos joves arquers nascuts l'any 1992. Unes 120.000 persones s'han reunit a l'avinguda Maria Cristina per veure aquest homenatge, que ha tingut moments emotius però també una bona dosi de rumba catalana.

A l'espera del balanç definitiu, l'Ajuntament de Barcelona preveu que la participació global a les festes sigui de prop d'1.400.000 persones. Segons l'Ajuntament, els ciutadans han participat "de manera massiva" als més de 200 actes que s'han programat durant els quatre dies de La Mercè 2012.

En l'aspecte musical, els concerts del BAM, el Barcelona Acció Musical, han tornat a repetir el gran èxit de públic. Entre les actuacions més seguides destaca la de dissabte a l'Antiga Fàbrica Damm, amb un cartell que unia La Iaia, Love of Lesbian i The Kooks.

Les activitats més tradicionals, sobretot en la jornada d'aquest dilluns, festivitat de la Mercè, amb gegants i castellers com a protagonistes, també han despertat l'interès d'un públic, això sí, més familiar. També cal destacar la bona rebuda que ha tingut l'espectacle de llum i color projectat a la Sagrada Família.
Anar al contingut