Actualitat blanc-i-blava

El nou estadi de Cornellà-el Prat podria acollir una final de la UEFA d'aquí a tres o quatre anys

L'estadi de Cornellà-el Prat serà una realitat d'aquí a un any aproximadament. Serà una instal·lacó modèlica i a més d'inaugurar una nova època en el club blanc-i-blau servirà per acollir finals europees. Això si la UEFA hi accedeix, ja que l'Espanyol té decidit presentar la seva candidatura perquè el nou estadi aculli una final de la Copa de la UEFA d'aquí a tres o quatre anys. Divendres, una delegació de l'entitat viatjarà a Nyon per formalitzar la sol·licitud i fer públic el projecte de l'estadi.

Actualitzat

Els terminis van sobre els plans previstos i si no hi ha cap contratemps, l'Espanyol inaugurarà el nou estadi durant el primer semestre de l'any que ve. Abans, però, el club vol tenir els permisos i les homologacions en regla per tal de poder-hi jugar l'endemà mateix de la inauguració. Per això una delegació blanc-i-blava encapçalada per Pedro Tomàs es desplaçarà divendres a la seu de la UEFA, a Nyon, a Suïssa.

El club presentarà el projecte, donarà a conèixer la singularitat del nou estadi i informarà sobre l'estat actual de les obres. També es fixaran les visites de la UEFA a les instal·lacions, en principi previstes pel setembre que ve, amb l'obra a la recta final. Per acabar-ho d'arrodonir, l'Espanyol presentarà formalment una petició per acollir una final de la Copa de la UEFA d'aquí a dues o tres temporades. Segons els terminis això seria de cara al 2011 o el 2012.

Amb aquesta petició, l'Espanyol pretén donar a conèixer a tot el món l'estadi de Cornellà, demostrar que el seu serà un dels millors estadis d'Europa i, de retruc, generar uns ingressos importants que sempre es deriven pel club que acull aquests esdeveniments.

Anar al contingut