Futbol

El Nàstic s'enfronta al Las Palmas amb la possibilitat de deixar enrere la zona de descens

La permanència del Nàstic a Segona A passa obligatòriament per derrotar el Las Palmas aquest dissabte (18 h) al Nou Estadi. Els canaris marquen la zona de la salvació i es troben a només tres punts dels grana, per la qual cosa el triomf es revela com a determinant per al conjunt català. Els de Joan Carles Oliva intentaran aprofitar la inèrcia positiva que els empeny -set punts en els darrers tres compromisos- per batre un rival directe que fa sis jornades que no guanya i aferrar-se així al somni de la permanència.

Actualitzat
Cal mantenir la ratxa. El Nàstic ha entrat en una dinàmica positiva després de sumar dos triomfs i un empat en les darreres tres jornades i cal aprofitar-ho per derrotar el Las Palmas i fer un pas endavant cap a la permanència.

Joan Carles Oliva podrà comptar amb les noves incorporacions -Tuni, Viguera i Bergantiños- amb l'objectiu de castigar l'afeblit conjunt canari. Els de Paco Jémez, a la inversa que els tarragonins, estan enmig d'una espiral negativa i no aixequen cap. Caldrà veure, doncs, com reaccionen en la crucial visita al Nou Estadi.

Jémez ja ha avançat que el Las Palmas haurà de pressionar el Nàstic, incomodar el seu joc i aprofitar la velocitat en la punta d'atac per castigar els grana i arrencar algun punt positiu. El tècnic no podrà comptar ni amb Viera, lesionat, ni amb Pignol, sancionat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut