El Nàstic guanya al camp del Màlaga B i recupera els punts que havia perdut al Nou Estadi

El Nàstic recupera a fora els punts que perd a casa. Els tarragonins han aconseguit una victòria al camp del Màlaga B per 1-2 en un partit que ha dominat des del principi. Bolo, en el primer minut de joc, ha inaugurat el marcador, i en el 26, el mateix davanter basc ha fet el segon. Els andalusos han reduït diferències a tres minuts del final per mitjà de Saúl i, en la jugada següent, Pinilla ha perdonat la sentència després de fallar un penal forçat pel nigerià Ekpoki, que ha debutat amb la samarreta del Nàstic.

El Nàstic ha aconseguit un importantíssim triomf al camp del Màlaga B per 1-2 que l'allunya del descens. Jon Pérez Bolo ha firmat els dos gols dels tarragonins, el primer en el minut 1 de partit i el segon en el minut 26. Amb aquest marcador, els homes de Luis César han afrontat amb tranquil·litat el segon temps, i només han patit una mica quan els locals han reduït distàncies en el minut 86, amb un gol de Saúl. En el temps afegit el Nàstic podria haver ampliat el marcador, però Pinilla ha fallat un penal que ha aturat el porter local Javi Muñoz. El davanter nigerià Ekpoki ha fet el seu debut oficial amb la samarreta grana.